Cruise & Win 2020-2021
FRONTLINERS DAN KELUARGA ANDA DIHARGAI
Melakan Visit Melaka
Diskaun Frontliner
PAKEJ PIT - STOP
BUY NOW CRUISE LATER

Terms & Conditions

> Terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja yang berumur 18 tahun ke atas

> Peraduan Cabutan bertuah bermula dari 1 Januari 2020 hingga 31 Disember 2021

> Pelanggan yang membeli tiket (Bot VVIP, Online Ticket dan Merchandise) dalam satu resit berjumlah RM50 atau lebih, berhak mendapat satu (1) borang                      penyertaan cabutan bertuah. 

> Tiket dibeli melalui tempahan atau harga diskaun tidak layak menyertai peraduan ini. 

> Borang penyertaan cabutan bertuah hendaklah diisi dengan lengkap sepenuhnya sebelum tarikh tutup. Kegagalan berbuat demikian akan mengakibatkan                 kehilangan kelayakkan

> Kakitangan dan ahli keluarga PPSPM tidak dibenarkan menyertai peraduan ini. 

> Pihak penganjur akan memilih pemenang cabutan bertuah dari borang penyertaan yang sah dan lengkap sahaja. Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan         setelah keputusan dibuat. 

> Pihak penganjur PPSPM berhak untuk membatalkan penyertaan yang tidak mengikut syarat penyertaan ini. Ini termasuk penyertaan yang dikemukakan dengan       maklumat yang tidak mengikut syarat penyertaan ini. Ini termasuk penyertaan yang dikemukakan dengan maklumat tidak sah atau salah. 

> Cabutan pemenang akan dilaksanakan pada Januari 2022

1. Untuk makluman pengunjung , Operasi Melaka River Cruise pada masa ini ditutup ekoran perlaksanaan PKP dilakukan oleh Kerajaan , akan tetapi pengunjung boleh membeli tiket pakej ini di atas talian (online) dan menaiki bot selepas operasi Melaka River Cruise telah dibuka semula. 

2. Pembelian tiket pada tarikh menaiki bot boleh dipinda pada bila-bila masa. Untuk pindaan tarikh sila hubungi 06-2814322 atau 06-2814323 

3. Pembelian Diskaun 30% untuk pembelian secara online adalah untuk pelancong domestik (warganegara) sahaja. 

4. Pembelian secara online melalu laman sesawang Melaka River Cruise (www.melakarivercruise.my)  sahaja yang layak untuk diskaun tersebut. 

5. Diskaun ini diberikan pada semua kategori (Dewasa , Kanak-kanak , OKU dewasa dan kanak-kanak , Warga Emas , dan Pelajar Kolej / Universiti)

6. Tempoh sah laku tiket sehingga bulan Disember 2022

7. PPSPM berhak meminda Terma dan Syarat tanpa sebarang notis

8. Tarikh berkuatkuasa pakej ini ialah pada 26 Mei 2021 sehingga 30 Jun 2021

9. Sebarang pemulangan wang tunai (refund) TIDAK dibenarkan oleh pihak Perbadanan Pembangunan Sungai Dan Pantai Melaka.

Tickets

Book Your Ticket