Perkhidmatan Kami

DINNER CRUISE

Menyediakan makanan yang segar dengan perkhidmatan kelas pertama, hidangan lazat di atas bot kami yang pasti akan meninggalkan pengalaman yang manis semasa pelayaran anda.

WAKTU OPERASI

SETIAP HARI

9.00 PAGI HINGGA 11.00 MALAM

VIP CRUISE

Nikmati keistimewaan pelayaran khas untuk anda sambil dihiburkan oleh penghibur profesional kami.

WAKTU OPERASI

JUMAAT HINGGA SABTU

8.00 MALAM HINGGA 11.30 MALAM

DINNER CRUISE


Menu lazat yang dirancang dengan teliti mengalu-alukan anda, untuk menenangkan anda semasa bot berlepas dari pengkalan. Daya tarikan seperti bangunan warisan dan mural artistik yang memukaukan akan menemani anda sambil anda menikmati hidangan kami yang lazat. Bila malam menjelma, pemandangan lampu berwarna-warni yang mengagumkan pasti akan melengkapkan pengalaman pelayaran anda.

Selain dari tempahan individu, kami juga menerima tempahan untuk majlis perkahwinan , acara koporat, parti hari jadi, sarapan pagi dan makan tengah hari.

Tertakluk kepada tempahan awal sahaja. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami di sini.

VIP CRUISE


Pelayan ini akan memberikan pengalaman yang akan di ingati apabila kami menyajikan anda dengan hiburan eksklusif secara langsung dengan penampilan khas oleh Mariam Ahmad (Jumaat hingga Sabtu) dan Khairil Fadzly (Jumaat hingga Ahad), untuk memberikan ketenangan kepada anda. Anda akan sentiasa teruja walaupun selepas mengucapkan selamat malam kepada kami.

Tertakluk kepada tempahan awal sahaja. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami di sini.

Tiket

Tempah tiket anda